tiistai 30. tammikuuta 2018

KAMALAN IHANAT TYÖKAVERIT

Minulla on aivan kamalan ihania työkavereita. Onko teidän mielestä kuitenkaan reilua tulla sotkemaan toisen tekemä juttu ihan noin vainzxdfg%&/ kävelemällä näppäimistön poikki? Tai onko fiksua napata kynä pöydältäni ja jättää se keskelle lattiaa?

Ei minkäänlaisia 
tapoja!

Eikä tässä vielä mitään. Heti kun juttelen tuotantovastaavan kanssa, niin eiköhän vain yksi ole heti vaatimassa huomiota itselleen. Ei minkäänlaisia tapoja!

Ja yhdellä on otsaa mennä lupaa kysymättä nukkumaan minun työpöytäni laatikkoon! – Jo on aikoihin eletty, sanon minä.

Tutkimusten mukaan vartin päiväunet lisäävät työtehoa. Kokeillaan nyt ainakin, josko se pomon työteho tästä lisääntyisi.

 Se tuotantovastaava on ihana.
Olen hänen kanssaan naimisissa.

Ja sitten ollaan niin mielin kielin. Ängetään syliin ja kehrätään niin, ettei kunnon työntekijä pysty tekemään mitään. Pitää vain silittää ja rapsuttaa ja jutella niitä näitä. Eikä pomo – tässä tapauksessa minä itse – tee asialle yhtään mitään!

No, millaisia ne muut työkaverit sitten ovat? Se tuotantovastaava on ihana. Olen hänen kanssaan naimisissa. Kausiapulaiset ovat myöskin aivan huippuja.

Tuossa puulaatikossa ovat keskeneräiset työt. Mitähän tuolle päällimmäiselle asialle nyt pitäisi tehdä?

Kurkkaapa, mitä minä teen
silloin kun en ole puutarhassa.

Mikä tällainen firma oikein on, jossa ei osata yhtään käyttäytyä? Työkavereitakin riepotellaan blogissa näin julkeasti. Teen nyt elämäni ensimmäisen kerran blogiyhteistyötä tämän kyseisen firman kanssa, vaikka ei tämä liity puutarhaan millään tavalla enkä kyllä saa mitään vastinettakaan tästä mainostamisesta.

Firma on Leikiten Oy. Teemme materiaalia lasten kielenkehityksen tukemiseen.  Kurkkaapa, mitä minä teen silloin kun en ole puutarhassa.

Ensi kerralla jatkuu taas Kysy mitä vaan -sarja. Vastaan tyttäreni kysymykseen mielipaikastani puutarhassa.

Tervetuloa Claudia 15006 sekä te Blogit.fi -sivuston kautta liittyneet lukijat! Olen tosi iloinen teistä ja toivon voivani ilahduttaa teitä jutuillani ja kuvillani.

P.S. Asiakkaidemme toiveesta meillä on nyt myynnissä Leikiten-pakettien lisäksi yksittäisiä pelejä. Niitä ollaan juuri päivittämässä kotisivuillemme.

12 kommenttia:

  1. Kieltämättä karvaiset häiriötekijät laittavat välillä aikataulun sekaisin ja työvälineet pitkin lattioita, mutta tauko työssä kuin työssä on tervetullutta ja karvaisilla häiriötekijöillä on tutkitusti terapeuttinen vaikutus.
    Laatikon sisältö on selvästi kasvanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olet aivan oikeassa: pieni tauko ja taukojumppa silloin tällöin on paikallaan. Kyllä nuo pienet työkaverit sen tietävät, että lihaksethan menevät aivan jumiin, ellei välillä nouse ja vähän kumartele. Näyttävät vielä malliakin miten venytellään :)

      Terapeuttinen vaikutus niillä tosiaan on. Monta hymyä on tullut päivään lisää kun noita pikku otuksia seurailee.

      Poista
  2. Painavaa asiaa tuossa tekemättömien töiden laatikossa :) Aika laiskan näköistä venymistä työmaalla, vai kehrääkö ne urakkapalkalla? Toisaalta työmaalla nukkuminen voisi olla sanktioitu, mutta ehkä kyseessä olikin ruokatunti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, ei ollut ruokatunti, vaan ihan oikeaa työaikaa. Katsos kun meillä on sellainen työnjako, että nuo pienet työkaverit nukkuu ja minä teen työt. Eikös se sitten mene ihan tasan? Kissat osaavat nuo työsuhdeneuvottelut :) Mitäs siihen sitten on sanomista! Urakkapalkkaa saavat ja kaikenlaista muutakin palkkaa ylityökorvauksineen kaikkineen. Ja tietysti kaikki mahdolliset työsuhde-etuudet. :)

      Poista
    2. Kyllä nuo katit on kasvaneet vauhdilla. Niin lyhyt on kissankin lapsuus, mutta järki kasvaa päähän vasta pitkän ajan päästä :)

      Poista
    3. Sanos muuta! Onneksi ehdin saamaan kuvia kun ne olivat vielä pieniä. Se oli yksi hujaus vain kun ne kasvoivat. En olisi etukäteen arvannut miten nopeasti se käy. Onneksi pennun mieli on velä tallella :)

      Poista
  3. Pienet päiväunet työpisteen vieressä ovat tutkimusten mukaan tervehdyttäviä, joten ehkä on taas parasta ottaa mallia näistä työkavereista, jotka ovat aavistuksen lähempänä luontoa kuin me ihmiset. Onko työhön aina pakko suhtautua niin tiukkapipoisesti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en osaa nukkua päivällä, vaikka väsyttäisikin, joten tämä työnjako on ihan hyvä: kissat hoitelevat päiväunet ja minä teen työt :) Yhtä hyvä vaikutus taitaa olla niinkin. Oikeasti kaipaan niitä syliin kehräämään kun tässä tietokoneen äärellä usein istuskelen. Teen luovaa työtä, joten pienet ja vähän suuremmatkin tauot ovat erittäin tervetulleita. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos, Sussi! Niistä kuvista sain idean juttuuni aivan aikuisten oikeasti ihanista työkavereista :)

      Poista
  5. Kävin Leikiten- sivuilla. En ole tiennytkään, että teillä on noin hienot esittelysivut! Minä en taida palkata noin laiskoja apulaisia:)))) (en edes ruokapalkalla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Leena! Mummot voisivat olla mielissään kun Leena tulisi kissan kanssa. Kissa käpertyisi mummon syliin kehräämään. :) Eivät ne laiskoja ole, vaikka kieltämättä laiskoilta näyttävät. Kehräävät ihan urakalla ja ilahduttavat meitä 24/7. Lisäbonuksena tuovat hiiriä silloin tällöin. :)

      Poista